- Monitoring of glucose and ethanol during wine fermentation by bienzym…
Počet záznamov: 1  

Monitoring of glucose and ethanol during wine fermentation by bienzymatic biosensor

  1. Monitoring of glucose and ethanol during wine fermentation by bienzymatic biosensor / aut. Anchalee Samphao, Preeyanut Butmee, Pranom Saejueng, Charida Pukahuta, L'ubomir Svorc, Kurt Kalcher
    Samphao Anchalee  Butmee Preeyanut Saejueng Pranom Pukahuta Charida Švorc Ľubomír ; 041000 Kalcher Kurt
    LAUSANNE ELSEVIER SCIENCE SA 2018
    Journal of Electroanalytical Chemistry . Vol. 816, (2018), s. 179-188
    ISSN 1572-6657

    FLOW-INJECTION ANALYSIS * ALCOHOL-DEHYDROGENASE * AMPEROMETRIC BIOSENSOR * HYDROGEN-PEROXIDE * CARBON NANOTUBE * SACCHAROMYCES-CEREVISIAE * MAGNETIC NANOPARTICLES * CHROMATOGRAPHIC METHOD * ANALYTICAL-CHEMISTRY * GOLD NANOPARTICLES * Glucose oxidase * Alcohol dehydrogenase * Carbon paste electrode * Manganese dioxide * Magnetic core-shell nanoparticles * Bienzymatic biosensor
    http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000431156900023
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.