- Monitoring of glucose and ethanol during wine fermentation by bienzym…
Počet záznamov: 1  

Monitoring of glucose and ethanol during wine fermentation by bienzymatic biosensor

  1. Údaje o názveMonitoring of glucose and ethanol during wine fermentation by bienzymatic biosensor / aut. Anchalee Samphao, Preeyanut Butmee, Pranom Saejueng, Charida Pukahuta, L'ubomir Svorc, Kurt Kalcher
    Záhlavie-meno Samphao, Anchalee (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Butmee, Preeyanut (Autor)
    Saejueng, Pranom (Autor)
    Pukahuta, Charida (Autor)
    Švorc, Ľubomír, (Autor) 1983- Z1 - FCHPT Ústav analytickej chémie
    Kalcher, Kurt (Autor)
    Vyd.údajeLAUSANNE ELSEVIER SCIENCE SA 2018
    ISSN1572-6657
    In Journal of Electroanalytical Chemistry. -- ISSN 1572-6657. -- Vol. 816, (2018), s. 179-188
    Kľúč.slováFLOW-INJECTION ANALYSIS * ALCOHOL-DEHYDROGENASE * AMPEROMETRIC BIOSENSOR * HYDROGEN-PEROXIDE * CARBON NANOTUBE * SACCHAROMYCES-CEREVISIAE * MAGNETIC NANOPARTICLES * CHROMATOGRAPHIC METHOD * ANALYTICAL-CHEMISTRY * GOLD NANOPARTICLES * Glucose oxidase * Alcohol dehydrogenase * Carbon paste electrode * Manganese dioxide * Magnetic core-shell nanoparticles * Bienzymatic biosensor
    Forma, žánerArticle
    Jazyk dok.angličtina
    URLhttp://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000431156900023
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    V databázach
    Rok2018
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.