Počet záznamov: 1
Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín
Údaje o názve Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín / aut. Slavomír Marcinčák, Boris Semjon, Martin Bartkovský, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Milan Čertík, Jozef Nagy Záhlavie-meno Marcinčák, Slavomír (Autor) Ďal.zodpovednosť Semjon, Boris (Autor) Bartkovský, Martin Z5 (Autor) Marcinčáková, Dana (Autor) Klempová, Tatiana, 1986- Z1 (Autor) - FCHPT Ústav biotechnológie Čertík, Milan, 1962- Z1 (Autor) - FCHPT Ústav biotechnológie Nagy, Jozef (Autor) Súbež.n. Fermented products and humic substances in poultry nutrition new approach to production of safe and functional foods In Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác [298 s.]. -- Bratislava (Slovensko) : Slovenská spoločnosť pre vedy poľnohospodárske lesnícke potravinárske a veterinárne pri Slovenskej akadémie vied, 2023. -- ISBN 978-80-8266-028-2. -- S. 208-212 Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RBX - článok z periodika Kategória AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Typ výstupu príspevok z podujatia Rok 2023 článok
Počet záznamov: 1