Počet záznamov: 1
Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín
- Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín / aut. Slavomír Marcinčák, Boris Semjon, Martin Bartkovský, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Milan Čertík, Jozef Nagy
Marcinčák Slavomír Semjon Boris Bartkovský Martin Marcinčáková Dana Klempová Tatiana ; 044000 Čertík Milan ; 044000 Nagy Jozef
Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 208-212
článok z periodika
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníkačlánok
Počet záznamov: 1