- Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k …
Počet záznamov: 1  

Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín

  1. SYS0104346
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^-a-4500
    003
      
    SK-STU
    005
      
    20230904141548.9
    007
      
    ta
    008
      
    230904s^^^^-----------e------000-0-----d
    035
      
    $a biblio/1051143 $2 CREPC2
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo $b eng
    100
    1-
    $7 stu_us_auth*stu87114 $a Marcinčák, Slavomír $4 aut $9 50
    245
    10
    $a Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín / $c aut. Slavomír Marcinčák, Boris Semjon, Martin Bartkovský, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Milan Čertík, Jozef Nagy
    246
    31
    $a Fermented products and humic substances in poultry nutrition new approach to production of safe and functional foods
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*0028098 $a Semjon, Boris $4 aut $9 15
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*0013518 $a Bartkovský, Martin $r Z5 $4 aut $9 10
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu100648 $a Marcinčáková, Dana $4 aut $9 10
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu93126 $a Klempová, Tatiana, $d 1986- $u 044000 $r Z1 $4 aut $9 5 $U FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie $T FCHPT Ústav biotechnológie $X 21604 $U C4000 $Y 102
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu17478 $a Čertík, Milan, $d 1962- $u 044000 $r Z1 $4 aut $9 5 $U FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie $T FCHPT Ústav biotechnológie $X 3922 $U C4000 $Y 102
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu43142 $a Nagy, Jozef $4 aut $9 5
    773
    0-
    $w stu_us_cat*0101302 $t Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác $b 1. vyd. $h 298 s. $z 978-80-8266-028-2 $7 nnam $d Bratislava (Slovensko) : Slovenská spoločnosť pre vedy poľnohospodárske lesnícke potravinárske a veterinárne pri Slovenskej akadémie vied, 2023 $g S. 208-212
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.