Počet záznamov: 1
Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín
SYS 0104346 LBL 00000naa--22^^^^^-a-4500 003 SK-STU 005 20230904141548.9 007 ta 008 230904s^^^^-----------e------000-0-----d 035 $a biblio/1051143 $2 CREPC2 040 $a STU $b slo 041 0-
$a slo $b eng 100 1-
$7 stu_us_auth*stu87114 $a Marcinčák, Slavomír $4 aut $9 50 245 10
$a Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín / $c aut. Slavomír Marcinčák, Boris Semjon, Martin Bartkovský, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Milan Čertík, Jozef Nagy 246 31
$a Fermented products and humic substances in poultry nutrition new approach to production of safe and functional foods 700 1-
$7 stu_us_auth*0028098 $a Semjon, Boris $4 aut $9 15 700 1-
$7 stu_us_auth*0013518 $a Bartkovský, Martin $r Z5 $4 aut $9 10 700 1-
$7 stu_us_auth*stu100648 $a Marcinčáková, Dana $4 aut $9 10 700 1-
$7 stu_us_auth*stu93126 $a Klempová, Tatiana, $d 1986- $u 044000 $r Z1 $4 aut $9 5 $U FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie $T FCHPT Ústav biotechnológie $X 21604 $U C4000 $Y 102 700 1-
$7 stu_us_auth*stu17478 $a Čertík, Milan, $d 1962- $u 044000 $r Z1 $4 aut $9 5 $U FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie $T FCHPT Ústav biotechnológie $X 3922 $U C4000 $Y 102 700 1-
$7 stu_us_auth*stu43142 $a Nagy, Jozef $4 aut $9 5 773 0-
$w stu_us_cat*0101302 $t Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác $b 1. vyd. $h 298 s. $z 978-80-8266-028-2 $7 nnam $d Bratislava (Slovensko) : Slovenská spoločnosť pre vedy poľnohospodárske lesnícke potravinárske a veterinárne pri Slovenskej akadémie vied, 2023 $g S. 208-212
Počet záznamov: 1