- Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k …
Počet záznamov: 1  

Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín

  1. Údaje o názveFermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín / aut. Slavomír Marcinčák, Boris Semjon, Martin Bartkovský, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Milan Čertík, Jozef Nagy
    Záhlavie-meno Marcinčák, Slavomír (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Semjon, Boris (Autor)
    Bartkovský, Martin Z5 (Autor)
    Marcinčáková, Dana (Autor)
    Klempová, Tatiana, 1986- Z1 (Autor) - FCHPT Ústav biotechnológie
    Čertík, Milan, 1962- Z1 (Autor) - FCHPT Ústav biotechnológie
    Nagy, Jozef (Autor)
    Súbež.n.Fermented products and humic substances in poultry nutrition new approach to production of safe and functional foods
    In Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác [298 s.]. -- Bratislava (Slovensko) : Slovenská spoločnosť pre vedy poľnohospodárske lesnícke potravinárske a veterinárne pri Slovenskej akadémie vied, 2023. -- ISBN 978-80-8266-028-2. -- S. 208-212
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaAED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Typ výstupupríspevok z podujatia
    Rok2023
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.