Počet záznamov: 1
Preparation of lactic acid bacteria fermented wheat-yoghurt mixtures
Údaje o názve Preparation of lactic acid bacteria fermented wheat-yoghurt mixtures Záhlavie-meno Magala, Michal, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Kohajdová, Zlatica, 1975- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Karovičová, Jolana, 1950- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie In ACTA Scientiarum Polonorum Formatio Circumiectus. -- Vol. 12, Iss. 3 (2013), s.295-302 Predmet.heslá tarhana organic acids functional properties sensory characteristics Jazyk dok. angličtina Druh dok. RBX - článok z periodika Kategória ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS Kategória od 2022 V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu Rok 2013 článok
Počet záznamov: 1