Počet záznamov: 1  

Preparation of lactic acid bacteria fermented wheat-yoghurt mixtures

  1. Údaje o názvePreparation of lactic acid bacteria fermented wheat-yoghurt mixtures
    Záhlavie-meno Magala, Michal, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Kohajdová, Zlatica, 1975- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Karovičová, Jolana, 1950- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    In ACTA Scientiarum Polonorum Formatio Circumiectus. -- Vol. 12, Iss. 3 (2013), s.295-302
    Predmet.heslá tarhana
    organic acids
    functional properties
    sensory characteristics
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Rok2013
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.