Number of the records: 1
Preparation of lactic acid bacteria fermented wheat-yoghurt mixtures
SYS stu272659 LBL 00000naa--22000003a-4500 005 20220317191435.1 008 130801s2013------------------------eng-d 040 $a STU $b slo 041 0-
$a eng 100 1-
$a Magala, Michal, $d 1984- $4 aut $u C4250 $9 50 $7 stu_us_auth*stu99724 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 21557 $U C4250 $Y 115 245 1-
$a Preparation of lactic acid bacteria fermented wheat-yoghurt mixtures 650 -7
$a tarhana $2 estusub $7 stu_us_auth*stus42981 650 -7
$a organic acids $2 estusub $7 stu_us_auth*stus29313 650 -7
$a functional properties $2 estusub $7 stu_us_auth*stus40836 650 -7
$a sensory characteristics $2 estusub $7 stu_us_auth*stus48338 700 1-
$a Kohajdová, Zlatica, $d 1975- $4 aut $u C4250 $9 30 $7 stu_us_auth*stu35215 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3953 $U C4250 $Y 115 700 1-
$a Karovičová, Jolana, $d 1950- $4 aut $u C4250 $9 20 $7 stu_us_auth*stu34459 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3298 $U C4250 $Y 115 773 0-
$7 nnas $t ACTA Scientiarum Polonorum Formatio Circumiectus $w stu_us_cat*stu272658 $g Vol. 12, Iss. 3 (2013), s.295-302
Number of the records: 1