- Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k …
Number of the records: 1  

Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín

  1. Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín / aut. Slavomír Marcinčák, Boris Semjon, Martin Bartkovský, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Milan Čertík, Jozef Nagy
    Marcinčák Slavomír  Semjon Boris Bartkovský Martin Marcinčáková Dana Klempová Tatiana ; 044000 Čertík Milan ; 044000 Nagy Jozef
    Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 208-212
    článok z periodika
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.