- Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k …
Number of the records: 1  

Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín

  1. Marcinčák, Slavomír Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín / aut. Slavomír Marcinčák, Boris Semjon, Martin Bartkovský, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Milan Čertík, Jozef Nagy. Semjon, Boris. Bartkovský, Martin. Marcinčáková, Dana. Klempová, Tatiana, 1986-. Čertík, Milan, 1962-. Nagy, Jozef In: Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác. -- 1. vyd.. -- 298 s.. -- 978-80-8266-028-2. -- Bratislava (Slovensko) : Slovenská spoločnosť pre vedy poľnohospodárske lesnícke potravinárske a veterinárne pri Slovenskej akadémie vied, 2023. -- S. 208-212.
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.