Number of the records: 1
Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín
Title statement Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín / aut. Slavomír Marcinčák, Boris Semjon, Martin Bartkovský, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Milan Čertík, Jozef Nagy Main entry-name Marcinčák, Slavomír (Author) Another responsib. Semjon, Boris (Author) Bartkovský, Martin Z5 (Author) Marcinčáková, Dana (Author) Klempová, Tatiana, 1986- Z1 (Author) - FCHPT Ústav biotechnológie Čertík, Milan, 1962- Z1 (Author) - FCHPT Ústav biotechnológie Nagy, Jozef (Author) Par.title Fermented products and humic substances in poultry nutrition new approach to production of safe and functional foods In Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác [298 s.]. -- Bratislava (Slovensko) : Slovenská spoločnosť pre vedy poľnohospodárske lesnícke potravinárske a veterinárne pri Slovenskej akadémie vied, 2023. -- ISBN 978-80-8266-028-2. -- S. 208-212 Language Slovak Document kind RBX - článok z periodika Category AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) Category (from 2022) V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Type of document príspevok z podujatia Year 2023 article
Number of the records: 1