- Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k …
Number of the records: 1  

Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín

  1. Title statementFermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín / aut. Slavomír Marcinčák, Boris Semjon, Martin Bartkovský, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Milan Čertík, Jozef Nagy
    Main entry-name Marcinčák, Slavomír (Author)
    Another responsib. Semjon, Boris (Author)
    Bartkovský, Martin Z5 (Author)
    Marcinčáková, Dana (Author)
    Klempová, Tatiana, 1986- Z1 (Author) - FCHPT Ústav biotechnológie
    Čertík, Milan, 1962- Z1 (Author) - FCHPT Ústav biotechnológie
    Nagy, Jozef (Author)
    Par.titleFermented products and humic substances in poultry nutrition new approach to production of safe and functional foods
    In Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác [298 s.]. -- Bratislava (Slovensko) : Slovenská spoločnosť pre vedy poľnohospodárske lesnícke potravinárske a veterinárne pri Slovenskej akadémie vied, 2023. -- ISBN 978-80-8266-028-2. -- S. 208-212
    LanguageSlovak
    Document kindRBX - článok z periodika
    CategoryAED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    Category (from 2022)V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Type of documentpríspevok z podujatia
    Year2023
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.