Number of the records: 1  

Preparation of lactic acid bacteria fermented wheat-yoghurt mixtures

  1. Title statementPreparation of lactic acid bacteria fermented wheat-yoghurt mixtures
    Main entry-name Magala, Michal, 1984- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Another responsib. Kohajdová, Zlatica, 1975- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Karovičová, Jolana, 1950- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    In ACTA Scientiarum Polonorum Formatio Circumiectus. -- Vol. 12, Iss. 3 (2013), s.295-302
    Subj. Headings tarhana
    organic acids
    functional properties
    sensory characteristics
    LanguageEnglish
    Document kindRBX - článok z periodika
    CategoryADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    Category (from 2022)V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Year2013
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.