Number of the records: 1
Preparation of lactic acid bacteria fermented wheat-yoghurt mixtures
Title statement Preparation of lactic acid bacteria fermented wheat-yoghurt mixtures Main entry-name Magala, Michal, 1984- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Another responsib. Kohajdová, Zlatica, 1975- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Karovičová, Jolana, 1950- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie In ACTA Scientiarum Polonorum Formatio Circumiectus. -- Vol. 12, Iss. 3 (2013), s.295-302 Subj. Headings tarhana organic acids functional properties sensory characteristics Language English Document kind RBX - článok z periodika Category ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS Category (from 2022) V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu Year 2013 article
Number of the records: 1